Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Aktiivisella lomalla kaikki irti kesästä

Kesän ensimmäiset lämpimät päivät Rovaniemellä vietetty ja kaikilla mieletön fiilis! Tuntuu,  että koko talo heräsi kerralla eloon, ja pihalla kuhisee koko ajan ihmisiä liikkuen ja  auringosta nauttien. Käsi ylös, kuka on hakenut jo kesäjätskiä? Täällä ainakin testattiin SnackTimen jätskialtaasta ihana marjainen murokeksi -jäätelö, toimii!Santasportissa kesä tulee olemaan täynnä kaikenlaista toimintaa: leirejä, kursseja, ohjelmia ja  toivottavasti paljon iloisia vapaa-ajan liikkujia. Ja koska tekemistä on niin paljon, olemme koonneet kaiken kesäohjelman nyt yhden sivun alle, josta ne on helppo löytää. Ohjelmaa on ihan kaikille: lomapaketteja perheille, leirejä ja toimintaa lapsille ja nuorille, lomapaketteja liikkujille ja golfareille.. sano vain mitä!

Kesälomien lähestyessä Santasportin kahviossa on keskusteltu mm. loman sisällöstä. Suurin osa kaipaa lomaltaan ennen kaikkea rentoutumista ja irtiottoa arkeen, mutta kuten allekirjoittanutta, monia kiinnostaa myös se, miten työllä hankittujen treenirutiinien ja kunnon käy auringossa löhöilyn  ja herkkupöytien haukatessa leijonanosan lomapäivien ohjelmasta. Lomaa suunnitellessa meilläkin nykyään tarkistetaan vähintäänkin hotellin lähistöltä löytyvät puistot ja lenkkimaastot. Pahintahan olisi tuhlata loma hotellihuoneessa neljän seinän sisällä tai valuttaa kaikki tunnit hukkaan rannalla.. Vaikka toki sielläkin pitää ehtiä loikoilla ja imeä itseensä D-vitamiinia ja voimia talven varalle!

Kun kevään ja kesän tavoitteena on liikunnan juurruttaminen entistä paremmin osaksi arkea ja elämää, kiinnostaisi myös lomalla lähteä kohteeseen, jossa päivät täyttyisivät luonnossa liikkumisesta ja upeista maisemista sekä uusista kokeiluista, tämän vuoden listalla on mm.vesihiihto. Vuokrapyörät kohteessa olisi myös kova sana!
Sikäli mikäli en asuisi Rovaniemellä, tämä meidän Santasportin aktiivisen liikkujan lomapaketti olisi melko pitkälti juurikin sitä, mitä voisimme kokeilla. Tämän kun saisi suoraan siirrettyä etelän lämpöön niin kaupat olisi tehty jo (tästäpä vinkkiä matkailusivustoille ;)! Kesän ajan majoitukseen saa tosiaan kaupan päälle kaikki Santasportin liikuntapalvelut käyttöönsä: kuntosali, ryhmäliikunta, sauna- ja allasosasto käytettävissä, lisäksi vuokraamon tarjonta pyörineen ja frisbeegolf-kiekkoineen päivineen antaisi ihan mukavan lähtökohdan lomapäivien suunnittelulle. Keilailuvuorotkin sopivat helposti päivärytmiin.

Tällä setillä taidetaan kyllä houkutella tuttuja Rovaniemelle.. Hotellitason majoitus päihittää kuitenkin sen narisevan ilmapatjan olohuoneen lattialla, ja sitten on mukava käydä yhdessä liikkumassa. Keskustan huvituksiin pääsee kuitenkin nopeasti kävellen - tai niillä vuokrapyörillä.Vinkki talteen siis nuorille, pariskunnille ja kenelle tahansa, joka haluaa yhdistää lomallaan rentoutumisen ja liikunnan, alennuskoodilla "Aktiivinen" saa unelmien aktiiviloman Rovaniemellä.

Mukavaa kesän alkua kaikille! Aloitetaan siitä nauttiminen jo nyt ja otetaan haltuun lenkkipolut, pyörätiet ja urheilukentät :)

-Maria

Allekirjoittanut on muuttanut viime syksynä Rovaniemelle ja aloittanut vastikään työskentelyn Santasportissa. Tulen raportoimaan Santasport-tunnelmia avoimin silmin ja innostunein mielin - menoa voi seurata myös Instagramissa, Pinterestissä ja Twitterissä. Kaikki tärkeä ja ajankohtainen info on koottu myös Facebook-sivullemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti