Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

Raisa ylsi tavoitteisiinsa N-Y-T! -ryhmässä

Raisa Lehtola, 29,
selätti kuntosalipelkonsa 


Raisa on Kaamasesta kotoisin oleva rovaniemeläistynyt kätilö. Syksyllä hän lähti mukaan N-Y-T!-painonhallintaryhmään, jossa liikutaan monipuolisesti, opitaan uutta ravinnosta ja terveellisistä elämäntavoista sekä pyritään tavoitteisiin yhdessä ryhmän kanssa.


Miksi lähdit N-Y-T! -ryhmään?
Mikä oli tavoitteesi?


Kätilönä työni on hyvin fyysistä, mutta hyötyliikunnan lisäksi en varsinaisesti ole liikuntaa harrastanut. Halusin löytää itselleni tätä kautta liikuntaharrastuksen sekä pudottaa painoa, jota on aina ollut hieman liikaa. Koin, että nyt oli aika tehdä itselleni jotain.


Millainen kurssi on ollut? 

Koska työskentelen terveysalalla, suuri osa asioista oli toki jo tuttuja. Kurssi on kuitenkin hienosti tukenut tätä elämäntapojen muutosprojektiani testien ja liikunnallisen sisällön avulla. Kynnykseni kuntosaliharjoitteluun on madaltunut ja kehityksen on huomannut itsekin. Ryhmän tuki, ohjaajien ammattitaito ja matala kynnys osallistumiselle ovat olleet hyvä juttu!

Miten olet edistynyt?

Kunto on kohonnut selvästi! Tavoitteenani oli jaksaa hölkätä 5 km, mikä ei kuulosta varmaan paljolta, mutta minulle se oli saavutus. Paino on pudonnut n. 8 kg ja lihaskunto parantunut. Olen toistanut alussa tehtyä lihaskuntotestiä omatoimisesti aikaa vastaan ja tulokset ovat parantuneet selvästi. Myös psyyke on ”valoisampi” ja jaksan vuorotyössäni entistä paremmin.

Raisa tuntee olonsa jo kotoisaksi kuntosalilla

Kuinka paljon tällä hetkellä liikut? Aiotko jatkaa liikuntaharrastusta nyt ryhmän päättymisen jälkeen?

Käyn kunnon lenkillä 2 - 3 kertaa viikossa sekä kuntosalilla noin kerran viikossa. Työssäni saan jatkuvasti hyötyliikuntaa, ja koirien ulkoiluttaminen pitää näiden lisäksi liikkeellä.

Aion ehdottomasti jatkaa ja lisätä liikkumista. Suunnitelmana on jatkaa Santasportilla valmennusjäsenyydellä personal training-ryhmän kanssa, Sali-ryhmässä. Tavoitteenani on kiinteytyminen, ja PT-tapaamisia olisi kerran kuukaudessa koko seuraavan vuoden. Aion nyt myös opetella käymään enemmän ryhmäliikuntatunneilla.

Kenelle suosittelisit N-Y-T! -painonhallintakurssia?

Suosittelen kurssia kaikille, jotka kaipaavat työkaluja painonhallintaan. Tyypillisesti tuntuu, että tällaiset ryhmät mielletään vanhempien ihmisten jutuksi. Mielestäni kokonaisuus sopii kuitenkin myös nuorille, itseni ikäisille ihmisille.

Seuraa Raisan esimerkkiä ja lähde mukaan! 

Seuraava painonhallintaryhmä starttaa tiistaina 18.1.2014
Lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen nettisivuillamme

Seuraava valmennusjäsenyyden Sali-ryhmä on siirretty alkavaksi 11.2.
Lisätiedot valmennusjäsenyydestä/ryhmä-personaltrainingistä CMS:n sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti