Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Liikunnan avulla eroon lääkkeistä - Terttu onnistui valmennusjäsenyydellä!

Terttu Ryynänen, 47:
”Elämänmuutos vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, joten ikä tässä on vain plussaa!”


Terttu on seitsemän lapsen äiti, joka työskentelee Lapin Keskussairaalassa ja jonka mies on yrittäjä. Kuten kuvitella saattaa, perheen arki on toisinaan todella haasteellista, mutta omaa aikaa Terttu saa itselleen liikunnan kautta lasten harrastusten aikana neljästi viikossa. 
Terttu sai ensimmäisen kosketuksen Santasportiin vuonna 2009 työpaikan kuntoremontin kautta, ja nyt hän on ottanut uuden tsempin liikkumiseen Valmennusjäsenyyden Sali-ryhmässä. Valmennusjäsenyys tarjoaa personal trainingin hyödyt edullisesti ryhmässä, joka valitaan omien tavoitteiden mukaan. 

Miksi päätit ottaa valmennusjäsenyyden ja mitä odotit siltä?
Sysäyksenä päätökselle toimi pelko oman työkyvyn menettämisestä, ja lisäksi halusin pudottaa painoa.  Sali-ryhmä tuntui parhaalta vaihtoehdolta, koska nuorempana salilla oli tullut treenattua enemmänkin. Odotin ryhmästä tavoitteellisuutta sekä uutta sisältöä omaan harjoitteluun.

Miltä valmennusjäsenyys tuntui? 
Valmennusjäsenyys vastasi odotuksia, vaikka tavoitteita olikin vähän vaikea hahmottaa ennen kurssin alkua. Alkuun tuntui, etten sopisi porukkaan, mutta nopeasti tunnelma rentoutui. Yhteisille tunneille on ollut aina mukava lähteä. 

Valmennusjäsenyys yllätti positiivisesti, kun tuloksia tulikin niin nopeasti! Topin sai laittaa salille jo kesällä päälle. Voittajafiilis jokaisen treenin jälkeen on paras tunne!

Tertun tavoite oli treenitopin käyttö salilla ilman,
että tarvitsisi varoa omaa peilikuvaansa.
Mitkä ovat olleet tähän mennessä merkittävimmät saavutukset ja muutokset?
Konkreettisin muutos on 10 kg painonpudotus. Kehonkoostumusmittauksen perusteella tästä määrästä jopa 9,5 kg oli rasvaa! Kaikista tärkein muutos aiempaan on yleiskunnon parantuminen ja se, että kroppa voi paljon paremmin.

”Uniongelmat eivät vaivaa, enkä kärsi enää vaivoista tai sairauksista, joita ennen hoidettiin lääkkeillä. Paras lääke esim. lonkka- ja nivelkipuihin on ollut liikunta. Tauon tullessa huomaa, että paikat alkaa kipeytyä.  Itsetunto ja mieli ovat liikunnan avulla kohentuneet, ja suurin saavutus onkin kokonaisvaltainen hyvinvointi. Elämänasenne on paljon parempi!”

Miten aiot jatkaa liikuntaharrastustasi?
Terttu jatkaa tammikuussa alkavassa lihasmassaan ja kiinteytykseen tähtäävässä Muokkaus-ryhmässä, joka on Sali-ryhmän jälkeen hyvä valinta.  Tavoitteet on nyt myös helpompi asettaa, kun tietää mihin pystyy.
Seuraava tavoite on saada vyötärön ympärys 80 cm:iin riskirajaa ajatellen. Ravintolinjaus ei ole Tertulla kovin tiukka. Terttu kuitenkin tietää, että omaa kroppaa pitää muistaa kuunnella. ”Täytyy osata olla myös armollinen itselle jos ei aina kulje!”

Kenelle suosittelet valmennusjäsenyyttä ja miksi?
”Kenelle ei! Ainakin sellaisille henkilöille, joille ryhmän tuki on tärkeä. Suosittelen valmennusjäsenyyttä kaikille, jotka ovat huolissaan omasta terveydestä ja työkyvystä.”

Kiinnostaako valmennusjäsenyys? 

Valmennusjäsenyys tarjoaa personal training -palvelut edullisesti ryhmässä. Kaupan päälle ryhmän tuki! Seuraava Sali-ryhmä alkaa tiistaina 11.2.2014 - ilmoittaudu mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti