Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Meidän lomamme Santasport Lapin Urheiluopistolla, päivä 3

PÄIVÄ 3

Olimma tänä aamuna ”yliaktiivisia” ja lähimmä pellaahmaan sählyä jo klo 9.00 vaphaana olevalle kentälle. Oli sopivasti hiki päässä, kun lähimmä kokkeilehmaan seinäkiipeilyä. Sehän oli hauskaa, mutta myös vähä pelottavaakin. Onneksi pieni jännitys elämässä tekkee vain hyvvää…
Ittensä voittaminen tuntui mahtavalta!!! Kiipesinhän korkeammalle kuin Pasi.
Pojatki kiipesivät hyvin, vaikka nuorimmilla meinasi ottaa luonnon päälle, kun eivät pääsheet isolla seinällä yhtä korkealle kuin Vertti. ”Pienellä seinällä” Akseli kiipesi aivan ylös asti ja se oli 5 –vuotihaalta hieno suoritus.


Kiipeilyn jälkheen vielä pelathiin sulkapalloa ja siinä Pasi sitten pääsi kuittaahmaan peittoamalla meät muut mennen tullen. Isot pojat tykkäsivät kovasti. Akseli ei niinkhään viihtyny sulkapallon parissa, mutta herra pelaili sählyä ihan itsekseen.

Superpäivämme jatkui keilailulla ja se vasta oli hauskaa. Myös Akseli pystyi keilaahmaan äitin avustuksella.
Iltapäivällä oli luvassa vielä voimistelua, missä pojilla meinasi keskittyminen jo herpaantua. Onneksi ohjaaja sai pojat kuitenkin matkaan ja niin pojat oppivat kärrynpyöriä ja kieppejä. Näistä opeista on varmasti hyötyä koululiikuntatunneilla. Kaiken tämän jälkheen keräsimmä vielä kaikki voimamme ja suuntasimme kohti kylpylää. Nautiskelimma kylpylän poreista ja kävimmä rentoutumassa myös höyrykaapeissa.

Tämä päivä oli vilkas, mutta saimma rohki paljon uusia kokemuksia.       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti